Hoe ben ik te bereiken?

Ik kom graag in contact met u

  Laten we praten

  Aarzel niet om met extra vragen te bellen naar +31 6 37790812.

  Schrijf naar mij

  Binnen 24 uur reactie via alle mails naar info@dalphamedia.com.

  Bekijk de Blog Posts

  Ontdek tips, trucs en trends om uw online aanwezigheid te verbeteren.

  Vaak gestelde Vragen

  Vind snelle antwoorden op veelgestelde vragen over mijn webdesign- en videobewerkingsdiensten, zodat u mijn aanbod en mijn processen beter begrijpt.

  Ik bied een aantal pakketten aan voor zowel webdesign- als videobewerkingsdiensten, afgestemd op verschillende budgetten en behoeften. Elk pakket omvat specifieke functies, zodat u gemakkelijker het pakket kunt kiezen dat het beste bij uw eisen past. Een gedetailleerd overzicht van deze pakketten vindt u op de homepagina. Als u vragen heeft of meer uitleg wenst, aarzel dan niet om contact op te nemen.

  De doorlooptijd hangt natuurlijk af van de complexiteit en de omvang van het project, elke website is anders. Gemiddeld duurt het 4 tot 6 weken voor een standaard website. Tijdlijnen kunnen worden aangepast op basis van de eisen van de klant en revisies.

  Absoluut! Ik ontwerp websites met SEO best practices in gedachten en kan aanvullende SEO diensten aanbieden om de zichtbaarheid van uw website in zoekmachine resultaten te verbeteren.

  Ik gebruik WordPress voor het ontwikkelen van websites, omdat het een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden biedt en gebruiksvriendelijk is voor klanten. Voor webshops gebruik ik het platform WooCommerce.